Onsdag

Det är redan onsdag, dagarna rusar fram och snart har vi en liten treåring här hemma. Kalas med tårta och godis säger han. Klart han ska få det! :) Idag har vi hälsat på Jenny och William, och efter det somnade E som en stock på soffan för att sedan vakna av min väckning. För lång sovstund på dagen är lika med uppe länge på kvällen. Min käre lillebror bjöd oss på middag idag men Samme som lovat ställa upp på Älvsbyns fotbollsmatch hann tyvärr inte vara med på kalaset. Kycklinggryta med ris och/eller nudlar serverades. Tack för det! Imorgon blir det en sväng till Piteå, måste handla lite kläder åt Edwin men tittar gärna på något åt mig själv också.


Nu tar jag helg!


Första dagen...

...på jobbet är avklarad. Och den här bilden förgyllde min kväll!


2012-07-16

Imorgon är det dags igen, efter fyra veckors ledighet att återgå till jobbet än en gång. Nu är det bara ett år kvar till nästa semester. Känns lite tungt att börja om igen trotts att det bara rör sig om två dagar denna vecka. Men vem vill inte vara ledig hela sommaren, det är nog tungt för alla att börja om efter en längre ledighet. Tiden går fort, snart är det julafton.
 
Vi har haft en lugn och härlig ledighet, vi har hunnit med bröllop, stugmys,cykling och en massa grillning som hör sommaren till. Lycksele blev verkligen en favorit i repris och här kommer det lite bilder...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0