Skip Hop Zoo Badcape

Titta så söta badhanddukar!






Ugglan har Edwin på sin dagisväska.

Ännu en...

... jobbarhelg till enda. Sitter och förbereder mig inför mitt lönesamtal som jag har imorgon. Det är tyvärr alltid svårt att framhäva sig själv och stå för det man tycker att man själv är bra på. Det är synd, för den som förlorar på det är en själv. Men jag har blivit mycket bättre så jag tror det kommer gå bra imorgon. Vem vet, kanske det går så bra att jag bjuder alla mina läsare på en köttbit från Tresco. Ja och den goda beasåsen förstås, icket att förglömma.

På tal om mat, vi är så glada här hemma då våran Edwin börjat äta så otroligt bra. Han äter stora mängder både till lunch och middag. Mellanmål äter han också mer än gärna och det går inte att beskriva med ord hur underbart detta känns. Att vara förälder till ett matkräset barn är inte roligt men nu är det som att den kräsna tiden och dålig matlust helt plötsligt har vänt. Han har gått upp 3 hg innom loppet av knappt två veckor, och det är en kraftig ökning för honom, ja även procentuellt sett.

Skönt med ledig dag imorgon, och att vi är lediga alla tre är ännu bättre. Synd bara på mitt lönesamtal mitt på dagen, annars hade jag varit sugen på att besöka teknikens hus i Luleå.
Sist jag var där var när jag gick praktik på gymnasiet, typ sju år sedan? Jisses vad tiden går.




PoP

Polarn o Pyret har kommit med sina nya skalkläder. Den här tyckte jag var fin!



Här kan du variera mössa i tre olika färger!

Såå glad!



Så här glad kände jag mig igår när våran kamera började fungera igen.
Det kändes nästan som jag vunnit pengar!


Detta...



...kom min bästa mamma med till mig idag!


En bra dag...

...har det varit idag. Pulkaprommis på fm innan lunch och vila. På e.m drog vi upp till korsträsk där det vankades trerätters och firande av min älskade sambo som tidigare nämnt nu är legitimerad sjukgymnast. Vi åt som vanligt super god mat som svärmor och svärfar tillagat och efter det tog vi fram tårtan för att bli ännu mättare!
Det är så otroligt roligt att se Edwin med sina tre småkusiner. Man får sig alltid ett gott skratt och alla är dom så söta och härliga. När man ser och hör dem blir man glad i kroppen.

En mindre rolig sak idag är våran systemkamera som kanske har gått sönder. Objektivet klarar inte av att fokusera.
Funderar på om man kan lämna in en kamera på någon typ av service?
I absolut värsta fall måste jag köpa ett nytt. Har tittat runt lite grann och det objektiviet vi har ligger kring 1700-1800 kr.
Ett bättre objektiv lyckades jag hitta för bara 200 kr mer, så går inte det nuvarande att laga blir det ett nytt.
Det går inte att vara utan kamera, inte sedan man fick barn.
Men nu ska vi hålla tummarna på att detta går att fixa på något sätt...

Nu är klockan ny dag så jag ska hoppa i säng.



Tidigare i veckan. Först plättar och sen hallonsylt till efterätt.


Middag, bio och Ida

En trevlig eftermiddag spenderade jag idag (läs igår) i Luleå tillsammans med Ida. Vi åt god mat, gick på cafe och avslutade kvällen med att se filmen Hamilton. Den var bra och jag som gärna ser svenska filmer ger den 4 av 5 stjärnor!

Någon shopping blev det inte, men en kvinna på affären Lusch ville sälja varenda produkt dom hade inne.
Nästan lite galen men som tur var ringde sambon och jag skyndade snabbt därifrån.

Nu lite bilder.



Här är Edwin när vi hälsade på min faster i Luleå.



Dom hade satt upp en otroligt fin tapet i deras kök som jag blev kär i. Gjorde sig ännu finare i verkligheten.



För någon dag sedan somnade Edwin i min famn framför TV:n. Jag la ner honom och när jag tittade till han lite senare "visade han finger"



Godis är gott!



Edwin är jätte duktig på att sprätta och pricka grodorna rätt i skålen.


Rambo

Igår tog jag semester så samme fick fara till Luleå på avslutningsfest med klassen. Dom hade nostalgi-tema och S klädde ut sig till Rambo! Har inte fått se någon bild ännu men hoppas att det kommer upp på fejjan av någon som förevigat partajjandet. Jag och Edwin partajjade hos min mamma och pappa med lite fredagsmys och stannade över till idag. Vi har hunnit ut på en liten prommenad men det var nästan för kallt, iaf för kinderna. Efter prommisen hälsade vi på Tessan,Daniel och Bella som var hos Henka och Anette över helgen. Vi drack kaffe och surrade på innan det blev dags att bege sig hemmåt för att göra lunch. Nu sover Edwin middag och jag funderar på att kojjsa ner mig med honom.



Ett stort grattis!

Till min älskade sambo som idag genomförde den slutgiltiga praktiska tentan och klarade den galant!
Han kan nu äntligen efter tre år titulera sig som sjukgymnast Karlsson.
Tiden har gått så fort och jag tycker att han har gjort det otroligt bra.
Det är inte alltid så lätt att vara spädbarnsförälder och studera samtidigt, men han har som sagt gjort det otroligt bra med högsta betyg i stort sett det mesta.




L i minst fem år?

Det är verkligen skönt att sätta sig ner med datorn på kvällarna. Man har plockat och städat undan, sövt lilleman och gjort i ordning allt inför kommande dag. Det är jobb och dagis som gäller onsdag och tordag. Jag har varit ledig måndag, tisdag och är även ledig fredag till måndagkväll. Så det här är en riktigt skön arbetsvecka, endast arton timmar ska göras.

Igår blev Samme 26 år så vi hade främmande hela dagen lång och vi bjöd på daimäppelkaka med vaniljvisp. Det är verkligen en favorit och är lätt att snöra ihop. Snickerskaka och bountybollar kunde också mumsas på. När S öppnade paketen på morgonen blev han jätte nöjd över de två skjortorna som jag handlat, iaf till han fick syn på att jag tagit storlek M och han har haft L i minst fem år. Hmf, hur tänkte jag där egentligen. Tur det var ok att bytas till större.

Idag blev det en snabb sväng till Piteå med mamma och syster. Jag skulle inte dit för att handla utan hängde med för att göra något och Edwin älskar att åka i mormor och morfars bil, även att vara i stan där det finns mycket att titta på, ja om än man nu inte får kolla på allt, han var på väg in under en provhytt där han såg två kvinnliga ben skymta. Tur jag var snabbt framme.

Jag fyndade faktiskt en silverring och ett läderarmband på 75% så det blev ynka 71 kr för båda, och det kallar jag fynd.
Vi åt sallad och kikade lite i affärer innan vi begav oss hemmåt igen.
Nu sitter jag här och ska skala mig ett äpple innan jag går och knyter mig.



Edwin gav sin pappa det rosa paketet som innehöll en liten parfym,deospray och lotion.


RSS 2.0