Bara 12 dagar...

...kvar att jobba till jag går på semester! Men vart är värmen? Tänk om vi inte får någon sommar i år, eller så kommer den då jag börjat om att jobba. Hur som haver så kommer det bli så skönt!
Här hemma rullar dagarna på som vanligt. Jobbar i helgen men har varit ledig igår och idag. I måndags köpte vi ny bil och Edwin älskar den eftersom den är jööööd!
Nu har vi våran gamla SAAB som vi tänkte bli av med, så vet ni någon som behöver en bil har jag en till övers för en billig peng.
Behöver du vaxa benen, noppa/färga bryn eller kanske bli sminkad av en duktig makeupartist i sommar?
Ring då på Vejm Make Up i Piteå för där jobbar min bästa syster!

Hoho

Ett dygn hade gärna fått vara längre än vad det är, jobb och andra måsten tar upp mycket tid och under våren och sommaren hamnar datorn i lite skymundan. Att jag går på min semester om endast fyra veckor känns konstigt, inte bara för att vädret är ruggit, jag har helt enkelt inte hunnit tänka på någon ledighet.
Jobbar natt i helgen och ser fram emot att vara ledig nästa.
Det jobbiga med att jobba är den ständiga frasen " nu ska mamma åka på jobbet men vi syns ju sen"
Ibland känns det som att jobb och alla andra hundra "måsten" tar upp alldeles för mycket av den tid man hellre hade velat lägga på annat. Men som sagt, snart är semestern här och då ska vi bara vara, för att inte ha dagarna fyllda med måsten eller saker att göra, det är semseter för mig.
Självklart ser vi fram emot Lycksele som ska bli jätte skoj! Vi minns alla härliga skratt från förra året och hoppas på en lika lyckad helg även i år.

Edwin han växer så det knakar. Jag hinner inte vara med. Från den ena dagen till den andra slog det mig att han är på väg att växa ur alla sina kläder? Min lille kille. Jag har handlat lite sommarkläder då och då för att slippa köpa allt på en gång och tur är väl det så han slipper gå i för korta tröjor. Han är lik sin mor, lång överkropp och korta ben. På tal om annat.

När jag var in på Mio i fredags blev jag kär!
Titta vilket underbart matbord!






Den här skänken vill jag också ha.


Årets första...

...mjukglass fick Edwin äran att smaska i sig idag!



Sen invigde vi lekparken och ser fram emot många härliga dagar där till sommaren.


Nävran

Dessa skor har jag beställt åt Edwin idag...



Supersmart och vattentät, slitstark och rejäl sportsko med praktiskt kardborreknäppning som gör skon lätt att ta av och på, sitter ordentligt på foten samt ger ett bra stöd runt vristen. Skon stabiliserar och skyddar foten och har en mjuk polstring runt ankeln som förhindrar skav. Innersulan i microfiber har en excellent stöttupptagningsförmåga samtidigt som den andas.

Skon är lätt att rengöra med vatten och milt tvättmedel. Smörj skinn med skofett eller ett läderbalsam då och då. Textil och mocka kan impregneras.

Som alla skor från Kavat är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

Söndag

Ännu en jobbarhelg är över och i veckan jobbar jag endast onsdag och torsdag. En lugn och skön arbetsvecka.
Men onsdag kväll träffas vi hela arbetsgruppen för att äta gott på Tresco. Det ser vi fram emot.

Imorse när jag cyklade till jobbet var det massor med slask och snö på vägen. Då kändes semestern inte alls så nära trotts att det bara är drygt en månad kvar. Nu har visserligen allt smält bort under dagen men det känns bara lite onödigt. Nu vill vi ha grönska,värme och solsken!

Idag har Edwin klippt av en del av sin lilla kaluffs på huvudet. Samme och E var upp till korsträsk då jag var på jobbet och svärmor gjorde han söt(are) ännu en gång!



Titta vilken söt tröja min mamma sytt åt Edwin.



Och även ett par bruna velourbyxor som matchar till.
Ni kan skymta dom här under tröjan.



Tidigare i veckan när jag stod och lagade middag hittade jag min lille sköning som hade somnat på soffan.





RSS 2.0