Lunch med Jenny!

Idag har jag haft en trevlig dag på byn med Jenny! Vi åt lunch och strosade lite i affärerna. Köpte en jätte fin lykta i form av ett hus till mamma som tack för att jag äter så ofta hos dom! Blir så när samme jobbar och inte är hemma, man orkar inte göra mat bara åt sig själv.

Igår när jag skulle sätta upp vårat skötbord vi köpt från Ikea så fattades självklart två skruvar så det var bara ringa Ikea idag. Skruvarna skulle komma innom tre till sex dagar.

Nu ska mamma slinga håret på mig, kommer att blanda min nuvarande ljusa färg med lite guldblond färg!


Skötbordet!

Nästan lite lyxigt!

Nu har jag tagit lite bilder! Sängen har vi för tillfället stående i vardagsrummet då jag vädrar så ofta i sovrummet (vill inte att sängen ska hinna bli dammig och full av pollen) Vi har nog de flesta babygrejjerna i vårat vardagsrum, så vi måste ta itu med skrubben så vi får in lite av sakerna där. Nu längtar vi till vi får flytta till den nya lägenheten som nästan är 40 m2 större än den vi har nu. Sammes bror och sambo har börjat bygga hus så när det står klart flyttar vi in i en fyra ovanför elkedjan där dom bor nu. Den är på drygt 100 m2 och jätte fin! Dom har rustat den med nytt kök, nya golv över allt och med fina fräscha tapeter. Ja det kommer nästan kännas lite lyxigt att flytta dit med diskmaskin och ismaskin i kylskåpet :) Men det blir nog inte förens mars-april nästa år då det tar ett tag att bygga ett nytt hus från grunden.



Här är bäbis lilla säng, bäddad och klar!



Kan ni tänka er att det finns så här små jeans? :) Här i storlek 50!

8:e aug?

Har fortfarande inte tagít kort på sängen, men dom kommer så småningom! Trots att jag är ledig från jobbet får man inte tummen ur att göra allt man säger att man ska göra :)

Det börjar kännas så nära nu, nästan så det trycker på lite nedtill, och vem vet mitt första BF enligt min egna uträkning är den 8:e aug så kanske han är här tidigare än vad mitt UL säger.

Just nu är jag hos mor och far en sväng, sitter på datorn och tar det lungt. På torsdag om Samme får ledigt från jobbet ska vi in till Luleå på dagen. Vi ska nog äta på Ban Thai! Det är riktigt god mat där.

Ikväll ska jag nog hyra Twilight som så många säger är så bra.

Det börjar närma sig!

Jag har påbörjat en blogg hur många gånger som helst men då jag inte riktigt lyckats få till en fin sida har jag gett upp. Men nu ska jag faktiskt försöka igen eftersom tiden till bäbis kommer börjar närma sig, då vore det kul att få visa upp honom någon stans :) Det är idag bara 32 dagar kvar innan BF den 25:e aug. Det känns så spännande och underbart. Man fantiserar om hur han kommer se ut, blir han ljus eller mörk, liten eller stor? Ja man längtar verkligen till han bestämmer sig för att komma ut!

Skulle göra färdigt spjälsängen ikväll men det visade sig att spjälskyddet var alldeles för långt!? Hur kan det vara möjligt tänkte jag. Jag återkommer med en bild då jag fått till rätt längd på den :)

Här nere är en bild på våran BRIO vagn som vi valde.
 
   
                                                          Här är vagnen som vi valde till våran lille krabat, väldigt enkel och stilren.  

RSS 2.0