Mysiga dagar!

Har vi varje dag! Det är så härligt med ledighet. Just nu ligger lilleman och sover så då tänkte jag kika in här en liten stund.

Det blev inte någon tripp till storforsen i veckan då vädret den dagen vi planerat att fara var så dåligt. Däremot drog vi till Piteå istället och kikade in på "Vischan" Vi har även hunnit vara på havsbadet där vi hälsat på faster Maria. Edwin badade och lekte vid havet, och det var en lerig kille som absolut inte ville sluta när vi skulle bege oss hemmåt.

Imorgon far vi äntligen till Lycksele och det ska bli så roligt!
Har packat lite grann på morgonen men det mesta kan vi inte packa ner förrens imorgon.
Igår kväll satt jag och gjorde en lista på de saker som man inte vill glömma hemma, eller allt som ska packas ner, under mitt namn och Edwins var det massor med punkter, under min sambos skrev jag att han skulle ta med sig själv. Tänk om man fick vara mann för en dag :)

Tjing!


Trött

Nu är klockan alldeles för mycket, så vill jag vara någorlunda pigg imorgon när sonen slår upp ögonen är det bäst att hoppa i säng. Men först ett litet, litet inlägg här.

Städning har stått på schemat ikväll, jag har skurat alla golven, även trappuppgången, vikt 1000 kg (kändes det som) tvätt och plockat i lite ditt och datt.

Tidigare ikväll var vi på lekparken för att göra av med lite energi, och efter det avslutade Edwin dagen med en mjukglass. Imorgon bär det av till storforsen!
Kul!



:)


Fällforsen

I veckan följde vi med mamma och pappa till tväråsel för att åka i "kärret" till fällforsen. Edwin älskade att åka bakom fyrhjulingen och att få doppa fötterna sen var minst lika roligt!














Snart två år sedan

Våran lille parvel kom till världen.



Här sitter jag med min jätte mage.



:)



Här hade han sjunkit ner rejält.



Och till slut tittade han ut, 4 kg tung!









Semester!

Jippi, jag har semester! Äntligen kom den dagen och jag ser fram emot en mysig ledighet!
Inga måsten eller en massa tider att passa, vi gör precis vad vi vill när vi vill.
Ser fram emot Lycksele om två veckor, ska bli så roligt.

Igår klädde vi upp oss och styrde kosan mot korsträskviken för att vara med då Lisa och Pelle ingick äktenskap.
Det var så otroligt vackert, fint och välplanerat. Vädret var kanon och maten likaså.
En tiopoängare helt klart, och vilket snyggt brudpar dessutom. Kameran gick varm och Edwin hamnade även han på bild. Och jag beundrar min lille son som trodde sig så pass bra tio timmar utomhus till det var dags för oss att bege oss hemmåt.






Nedräkning

Hoppsan, det var ett tag sedan, men jag lever och har precis påbörjat nedräkning till min kommande semester.
Har nu endast tre arbetsdagar kvar och som jag längtar. Så härligt att vakna på morgonen utan måsten och bara ta dagen som den kommer.

Letar långt bak i mitt egna arkiv, vad har jag gjort den senaste veckan egentligen.
Jag har fått snusa bäbis, närmare bestämt Jenny och Chrilles söta William. Jag hade nästan glömt hur små dom är, helt plötsligt kändes Edwin som en gigantisk jätte. Han går förresten väldigt mycket nu, trots stapplande och ostabila leder kämpar han på och ibland får han upp en riktig fart. Nu kan vi äntligen säga att han går, nästa steg är nu att han går stabilt, men det kommer och det känns så oerhört skönt att det hänt så mycket de senaste tre veckorna.

I veckan begav jag mig in till Luleå för att hitta något att ha på mig på min svägerska och hennes kommande mans bröllop nu på lördag. Jag hittade till slut en jätte fin klänning från Vila, en klänning som jag även kommer att kunna ha fler gånger under sommaren. En mindre rolig sak denna shoppingdag var att jag drog på mig fem hemska skavsår, eller jag kan faktiskt kalla dem köttsår, och jag kan fortfarande inte ha skor på fötterna utan att det känns. Så om ni ser mig på byn med min sambos fem storlekar för stora sandaler så vet ni varför.
Det var ganska dumt av mig att ta på mig mina nya träskor som jag nyligt inhandlat, jag hade aldrig gått i dem tidigare men efter ett x antal timmars vandrande visste jag knappt vart jag skulle ta vägen. När jag äntligen kom fram till bilen slet jag av mig skorna och när jag såg mina fötter fick jag ännu mer ont. Men nu är fossingarna på bättringsvägen...

Nu är jag på jobbet, tidsinställt inlägg.


Lurad

Jag har varit lurad hela mitt liv fram till för några dagar sen, badkruka är tydligen en som inte gillar att bada, jag trodde tvärtom.

Men jag var visst inte ensam, eller hur Therese? ;)



ikea



Nu har Edwin fått det omtalade bordet och stolarna. Han älskar att leka med koppar och bjuder gärna alla på en tår.


Tapeter



Igår lånade jag hem lite tapetkataloger som vi kikat i.
Vi har tänkt göra om i hallen, men det kanske ska få vänta till hösten för i den här värmen orkar då inte jag tappetsera.

Hittade faktiskt tre alternativ som jag tror kan bli riktigt fint.


Släktträff

På midsommardagen hade vi en liten släktträff på havsbadet, där var det inte lika varmt som hemma i Älvsbyn då havet gav oss svalkande vindar. Vi hade det jätte trevligt med god mat och det som alltid är norbergssläktets största höjdpunkt: fikat!





Edwin roade sig själv med ett snöre.


RSS 2.0