Ortopedtekniska

Imorse begav vi oss mot sunderbyn för att gjuta sulor åt Edwin och det gick jätte bra! Han satt stilla under tiden och tittade nyfiket på. Så nu väntar vi på att dom ska bli färdiga.


Ny vecka

Söndagkväll och ny arbetsvecka imorgon. Går på mina nätter och det känns bra, man hinner bli less dag och kväll lagomt till det är dags för nätter igen.

Idag har vi varit hos mor o far, jag har hjälpt till att måla lite grann och samme har snickrat på Edwins bokhylla. Efter lite målarfärg,arbetsöl och trädamm i öronen intog vi middag ala ÄP resturang. Efter sista tuggan drog vi vidare till min moster där vi blev bjudna på knäckig kladdkaka. Mätta(re) begav vi oss hem för att natta lillkillen som nu sover gott, och det ska jag snart också göra!

Jag vet inte hur man skall gå tillväga om man vill skriva under de bilder man lägger upp? Hursom, en bild från igår då vi hälsade på hos syster och jocke!
Edwin ritade och smakade på pennan.


Härliga fredag

Äntligen kom den efterlängtade helgen. Edwin gav oss "sovmorgon" till halv åtta idag. Efter frukost, lek och lite mera lek kring halv elva la vi oss för att mysa en stund och vaknar två och en halv timme senare. Oj så härligt det var att få sova en stund då man är uppe tidigt varje dag. Så vi har haft en väldigt pigg och glad kille ikväll som somnade först halv elva. Hoppas på sovmorgon till åtta då kanske? :)
 
Imorgon blir det lite ärenden på byn och sambon ska börja snickra på en grej till Edwins rum så vi behöver inhandla lite virke till det. Ska även kika på lite tapeter till huset, jag vet vilken stil jag vill ha men det är inte alltid lätt att hitta just det man ser framför sig. Sen finns det ju som sagt hur mycket som helst att välja bland.
 
 
Två favvo-kort där Edwin ser ut som en liten farbror!
 
 

Lunch

Klockan tio imorse ville Edwin ha plättar så det var inte annat än att ställa sig i köket. Han fick agera kock själv och äta en tidig lunch.


inspiration barntapeter

 
 
 
 
 


 



Som en karamell

Ja då kom snön. Känns mysigt. Allt blir ljusare ute. I år böir det nog inte attlägga ner någon energi på att julpynta då vi kommer ha fullt upp med att packa ner det mesta i flyttkartonger. Vi har hunnit besikta huset och besiktningsmannen sa att huset var som en karamell så det är bara tuta och köra.

Imorgon jobbar jag dag tre av sex. På torsdag är det dags för Edwin att gå till tandläkaren. Blir spännande :)


Förra veckan

Hjälper pappa tvätta bilen!


3 årskontroll

Ja idag har vi varit på treårskontrollen och Edwin gick igenom besiktningen och likt förra året tyckte Gerd att han är världens charmis :) Han växer och följer sin kurva perfekt och nu är det ett helt år till nästa gång! Jisses, han fyller fyra nästa höst. Tiden springer fram, och jag måste börja ta itu med rensning av vinden. Ska kasta/skänka och rensa för allt jag är värd. Inget krims och krams ska följa med till det nya hemmet. Och på tal om det, har suttit och kikat på tapeter,kök och golv. Det finns verkligen hur mycket som helst att välja på. Det är tur att man vet på ett ungefär hur man vill ha det. Ljust med härliga färgklickar. Jag och sambon tycker väldigt lika men vad gäller val av plats för den kommande ugnen är vi oense men jag kommer nog att få ge med mig. Jag hade gärna sett ugnen under spishällen medan S vill ha den i ögonhöjd. Det är tydligen jobbigt att måsta böjja sig ner för att se om steken är färdig :)
 
Kakel eller tapet? Som det känns nu lutar det åt kakel.
Ja puhh vad mycket att fundera på.
 
Ljusa golv är iaf något som känns helt rätt!
 
 
Laminatgolv Alloc Commercial Stone Frosted

Husköp

Ja som rubriken lyder har vi köpt hus så i mitten på januari flyttar vi till östermalm. Det känns jätte roligt och spännande. Nu är det dags att "boa in sig" ännu en gång. Vi har hunnit med att bo på fyra  olika ställen och nu känns det verkligen som det slutgiltiga när man bosätter sig i ett hus. Det är alltid lite vemodigt att flytta ifrån ett ställe till ett annat, iaf till man kommit i ordning och känner sig bekväm med allt nytt. Men det kommer som sagt att bli så underbart att äntligen få äga sin fågelholk. Att kunna inreda, pyssla på med allt som faller en in. Att kunna sätta sin egna prägel känns verkligen roligt och spännande.
Jag har hur många ideer och drömmar som helst, allt från kökshandtag till en mysig solterass.
Vi kände direkt när vi klev in i detta hus att det var precis så vi ville ha det. Planlösning med öppna ytor och en mysig övervåning. Rejäla vitmålade trätak och kamin i vardagsrummet. Ja det kunde helt enkelt inte bli bättre så vi är nöjda och förväntansfulla.
De kommande veckorna kommer bestå av rensning,rensning och åter rensning av vinda,skåp och lådor.
 
:)

RSS 2.0