tomtenisse


På begäran...

...av nära och kära kommer här Edwins önskelista inför julen.
 
Ett mjukt golvpussel med siffror.
 
Bamse är just nu en favorit.
 
Lära sig siffror med hjälp av detta från Alga.
 
En alldeles egen liten börs.
 
Spela gitarr är roligt.
 
Marackas!
 
 
Mat/fika i trä.
 
Och långärmade tröjor, som gärna får vara röda om du frågar Edwin

Edwins

Bokhylla börjar ta form! Det ska på en skiva bakom som ska tappetseras och tapeterna har kommit idag. Tror det kommer bli jättefint i hans nya rum.


Frisk?

Ingen feber och inga vattkopper. Kan han ha haft någon infektion men utan symptom? Lite lurigt det där. Matlusten är noll men i övrigt märker vi inget som stör honom. Vi får vänta ut helt enkelt. Vi drog till sunderbyn och hämtade skorna och efter det blev det några affärer, bilderna talar för sig själva.



Vattkoppor?

Lillen har inte varit pigg de senaste tre dagarna. Idag såg jag två små prickar kring axeln så nu återstår det att se om detta är vattkoppor eller inte. Läste att en del kan klara sig med att bara få ett par stycken, så vi håller tummarna. Imorgon var det tänkt att vi skulle till Sunderbyn för att hämta ut Edwins skor, men är det nu vattkoppor så vill man inte smitta ner ett sjukhus. Ska iaf avvakta över natten och se hur prickarna ser ut imorgon. 
 

 

 

 


Ikea

Idag drog jag,samme,syrran,brorsan och Amanda till ikea. Planen var att få hjälp med att rita upp ett kök men det visade sig att ingen riktigt hade tid att hjälpa oss. Vi väntade och väntade och efter ett x antal timmar fick vi ta plats bakom en dator och börja planeringen. Och där satt vi länge och fortsatte att trixa och fundera tills vi fick veta att dom inte "erbjöd den servicen" att stå bredvid och ge tipps och råd. Så det kändes lite snopet och onödigt att vi åkte dit. Vi hade redan suttit hemma och planerat själva och nu ville vi ha hjälp med lite andra saker. Det var grymt mycket folk så personalen hade nog det dom gjorde. Men det är väl det som skiljer ett ikea kök mot ett dyrare, det är billigast men då är servicen inte den bästa, pluss att dom bara har vissa angivna mått. Så fortsättning följer...

När vi var tillbaka på byn för att hämta Edwin hos mamma och pappa hade han blivit sjuk. Febrig och glansiga ögon. Hoppas det stannar där och inte bryter ut till vattkopper som tydligen går på förskolan!


Stort grattis...

... till min, världens bästa mamma på hennes 49 årsdag!


RSS 2.0