Nr 1 och nr 2

Idag när jag kom hem från jobbet höll sambon upp ett jätte fint kort och när jag såg det förstod jag direkt vad det skulle innehålla. Och mycket riktigt, en vacker bröllopsinbjudan. Så till sommaren ska vi på bröllop och jag har redan börjat leta mig en klänning. Ska bli jätte roligt, och roligt att verkligen få klä upp sig.

Nu till rubriken, idag har min lille son gjort nr 1 och 2 på pottan. Jag blev så stolt, tänk att man kan bli det för lite kiss och bajs.

Imorgon är det valborgs och då ska vi grilla lite. Jag hoppas på att få bli frisk snart så jag kan börja träna men jag känner värk i bihålerna och hostar rätt mycket. Det har blivit bättre men det är inte bra.

Nu är klockan mycket (för en mamma som jag) så nu blir det sängen.




Dumma förkylningar

Vi överlevde påsken trots feber och förkylning. Edwin åt inte på sex dagar men nu är han tillbaka, frisk, glad och villig att äta igen. Han har fått vara hemma från dagge idag men imorgon ska han dit igen och jag ska till Luleå med jobbet på utbildning. Det ska bli jätte roligt, att åldras som utvecklingsstörd ska det föreläsas om. Bjudna på lunch blir vi av chefen, och på tal om chefen, hon ringde mig igår för att meddela min nya lön och jag blev jätte glad och nöjd över den.

Här kommer lite bilder...



Hemmagjorda hamburgare som grillades ute under påskhelgen.



Härligt väder! Och en härlig liten kille.



Gåträning med pappa.





Vars tog överläppen vägen?



- Ska jag verkligen pinka i den här?



Lite tidsfördriv med "jula-katalogen" under något som tydligen kallas för potträning...



Haha vad roligt!

20 månader

Idag blev allas lille Edwin 20 månader. Tiden springer iväg, och jag tror att jag sagt så förut. Sommaren är snart här och då har man mycket att se fram emot. Tänk att vara ledig och göra precis vad man vill när man vill, inget dagge eller jobb som sätter stopp för våra planer. Så härligt.

Edwins 20-månadersdag har firats med lite feber, snor och hosta. I tisdags var det åtta dagar sedan han fick vaccinet och på den dagen bröt febern ut. Alltså alldeles på dagen då den kunde komma. Han har inte fått några utslag eller så men hostar och snorar. Och självklart äter han inget. Hoppas det går över fort.

Jobbar som sagt hela helgen, har kväll imorgon och dag på söndag. Tycker helgerna går rätt så fort men det är tråkigt att ha en sjuk liten kille hemma som då är extra mammig än vanligt.

Jag önskar Er alla en Glad Påsk!


Ja tack gärna!



(bordet finns på tradera)


Påsk

Då var denna helg över, eller snart, för några timmar är det ju faktiskt kvar innan det är dags för att hoppa i säng. Det blir en tidig morgon för Edwin då jag börjar 6.45 men jag lyckades få honom att somna redan halv sju.

I fredags var jag ledig så då passade jag på att träffa Marika! Vi gick en liten prommis i det blåsiga vädret och sen gick vi hem till mig för en kopp kaffe.

Igår var vi på 30-årskalas där vi blev bjudna på tårta och fika. Det var smarrigt och Edwin fikade som aldrig förr :) Han är inne i en äta-bra-period nu och det är så roligt. Idag åt han välling på morgon, frukost efter det med oss, hemmagjort mos och korv till lunch (massor) och två timmar efter det åt han hamburgare. Vars rymmer de små livet all mat de äter? Det borde ju inte vara möjligt.

Idag har samme bytt till sommardäck så nu är det gjort. Han frågade om jag ville lära mig men jag tyckte inte att jag behövde kunna det, inte idag iaf.

Snart är det påsk, och även min jobbarhelg. Men då får man tänka på OB:n istället när alla andra sitter och grillar korv. Inte för att den är så mycket att hurra över, men iaf mer än om man inte hade fått den. Jag måste köpa några påskägg, ett till Edwin och ett till samme. Och självklart ett till mig också men det får sambon köpa.



Påskfint hemma hos oss.





Att riva toalettpapper i små små bitar är en rolig sysselsättning. Iaf för Edwin.







Nya sommarhatten!


Grattis till...

... världens bästa lillebror som klarade körkortet idag! Jag tyckte det var nyss du gnuggade snuttetrasan i ögonvrån, lekte med pokemon, var arg över luggen som låg fel, hade superman-pyjamasen, hade blåsor på öronen av mina pussar, grät till teddy björnen fredriksson och när du inte fick vara med "lickorna"

Men nu är du inte så liten längre, kör försiktigt där ute på vägarna!

Idag har vi varit och tagit 18-månadersvaccinet. Som väntat blev han ledsen men det gick över så fort vi gick ut genom dörren. Efter middagen drog vi till turklövern för årets första mjukglass. Edwin tyckte det var jätte gott och åt säkert upp halva bägaren.

Har hunnit på gymmet en sväng ikväll och det är alltid lika skönt när man varit där. Nu ska jag stöka ihop här hemma innan jag bänkar mig framför "En unge i minuten"


två meter

Vilket härligt väder det varit idag, strålande sol och härlig luft. För er andra som inte jobbar i helgen hoppas jag att vädret håller i sig.

I veckan har min moster och lillkusin Elwira varit på besök. Igår drog vi på Leos lekland i Luleå och där lekte inte bara barnen utan även vi vuxna. Att åka rutsckana blir man aldrig för gammal för. Efter lekandet och mat i magen drog vi vidare på lite affärer på storheden där jag köpte Edwin en ny garderob. Hittade jätte mycket fina kläder både på Lindex och Kappahl.

Idag när jag var på jobbet hade Edwin gått hela två meter hemma med Samme. En meter är det längsta sedan tidigare. Kunde jag trolla skulle jag trolla hans fotleder stabila, men huvudsaken att det går frammåt om än det går sakta, sakta...

På måndag är det dags för 18-månadersvaccinet. Det var slut när vi skulle ta det för drygt en månad sen. Gruvar mig, inte just för själva sprutan utan för att Edwin är livrädd sjukvårdspersonal.





Ännu en bild fångad i rätt ögonblick.







Restaurang Edwinos

Ett stort grattis till lillasyster på din 23-årsdag! Hoppas du är nöjd över dagen!

Tack för det goda fikat :)

Nu till något mindre gott, Edwin vaknade och spydde natten till idag. Samme ringde mig på jobbet och då hade han precis tagit bort sängkläderna och duschat av en spyig liten kille. Som tur var somnade han om och idag har han inte spytt något mer så jag hoppas på att det bara var något tillfälligt. Det här var faktiskt hans första riktiga magsjuka sedan han föddes. Han har aldrig tidigare spytt, utan bara kräkts lite välling någon gång eller varit lös i magen. Men nu var det "riktig" spya. Nej jag ska inte gå in på fler detaljer. Bara en liten uppdatering om läget.

Projekt minikök har jag nämnt tidigare men inte lagt upp några bilder på än. Det är inte riktigt färdigt men här ser ni hur det ser ut just nu.













Väggtexten är specialbeställd. Ovanför spisen och under texten skall en vit hylla upp med diverse köksgrejer på. Så än är det inte klart men inte långt bort. Edwin älskar att leka vid spisen och "laga mat" Så glömde du lunchen på jobbet så kom förbi Restaurang Edwinos på en lunchbuffe. OBS, tar ej kort.



Grattis moster!



Söta lille Eddy som mamma och pappa varit barnvakt åt :)



Nu är det kväll och jag ska krypa ner till min bäbis och sova gott till han bestämmer sig för att det är morgon.
Morgondagen bjuder på prommenad i det fina (hoppas jag) vädret, lite träning på gymmet och att hälsa på lite nära och kära. Jag var även sugen på att fara till Leos lekland, men det kanske får bli på söndag.

Godnatt!


RSS 2.0