hoppsan

Det är visst åtta veckor sedan sist. Men vi lever, tror jag iaf. Vi har nu lämnat lägenheten och flyttat "hem till huset" som Edwin säger. Ska jag vara ärlig har det knytit sig lite i magen när jag förklarat för min lille treåring att vi flyttat,eller att vi då skulle flytta. Nu har vi ju faktiskt bott in oss om än det flyger tapeter och sågspån lite här och där. Edwin trivs som fisken i vattnet och det kändes nog värre för mig än för honom att stänga dörren till det som varit hans hem sedan han var ett halvår. Att "flytta" är ganska abstrakt för ett barn, det går ju faktiskt inte att ta på, och kanske heller inte riktigt förstå. 
 
Hemma renoveras för tillfället Edwins lekrum och vårat sovrum. Vi har tagit bort garderober, skjutdörrar och målat lite tak. Tapeterna är beställda och till veckan ska dom få pryda spånskivorna. 
Just nu har stickade bakelser,bollar,lego,minikök,pussel mm hyrt in sig i vardagsrummet och allt känns som en enda stor röra. Men vi ser resultatet framför oss och det är tur det!
 
Ett dygn hade gärna fått vara några fler timmar, eller förresten, låt mig vinna några miljoner, då skulle jag kunna vara hemma istället för att jobba och fixa iordning allt i en svinlande fart. 
Nä, allt blir inte färdigt direkt.
 
Planering inför sommarsemestern är i full gång och som jag längtar. I år kommer vi ju faktiskt kunna gå ut på ett grönt gräs och äta frukost på våran altan. En solterass skall byggas uppe på garaget och även det kommer bli hur mysigt som helst.Saft och bullar är vad Edwin ska äta när han sitter där och glassar.
 
 

RSS 2.0