härliga lördag

Så härligt med helg, men dagarna går så fort. Idag har kusin Ida varit här. Jag bjöd på tacos och en äppelpaj med daim i som var uppskattat. Med sig hade hon en goddoftande body butter och tvål till mig.
Jag fyllde ju hela 27 år för ett par veckor sedan och det var visst inte slut med presenter :)
 
Vi har varit en sväng på lekparken, att gunga är sååå roligt tycker Edwin. Själv tyckte jag det kändes både grått och kallt, förutom en liten stund då solen visade sig. Passade då på att ta några kort med kameran som fått ligga i en låda lite för länge nu. Och på tal om kort, jag har massor som jag måste framkalla för att inte hamna efter så mycket. Framkalla, sortera och sätta in i album.
 
Förra fredagen var vi till Piteå för att träffa Edwins barnläkare, och han tyckte som vi, att det absolut inte skulle dra i från att Edwin får formgjutna sulor till hans lille fot. Så nu väntar vi på en remiss för att få komma till en ortopedläkare.
 
På dagis går allt verkligen hur bra som helst. Dom tycker att Edwin har växt på så många olika plan under sommaren. Han är en trygg liten kille som har roligt, leker och vidgar sina vyer.
 
Imorgon ska jag med syster och jocke till ikea. Jag ska inte ha något speciellt förutom lite tyg och några ramar. Inte för att jag är rädd att jag inte kommer hitta något mer :)
 

Höst

Idag fick jag riktiga höstkänslor när vi gick ut på en prommis efter middagen. Solen sken och luften kändes härligt frisk. Vi stannade till på den nya skolans lekpark och roade oss länge tills vi gick vidare till mor o far. Vi gick genom skogen och Edwin mumsade lite blåbär trotts att dom var sura. När vi kom hem somnade han på två röda.

Tidigare idag fick vi besök av Elin och hennes flickor. Lilla Izabell är bara fem veckor och Edwin var väldigt intresserad, han pussade och pussade på henne :)


RSS 2.0