Piteå

Idag blev det så att jag och Edwin följde med mamma till Piteå. Hon skulle hälsa på Fredde så vi hängde såklart på :) Vi strosade en stund på stan, så länge som Edwin trodde sig. Men han trodde sig förvånansvärt bra :) Vi valde att ta sittdelen till vagnet så Edwin skulle tro sig bättre, för nu kan han faktiskt sitta om han sitter i åkpåsen och blir lite ombyltad. Man kan ju inte annat än att bli stolt när främmande människor kommer fram, kikar in i vagnen och pratar om hur söt min lille pojke är, ja visst är han tänker man för sig själv och ler :)

Vi shoppade en tutthållare till Edwin, av mormor fick han sockar, en "My room" skylt från Sia och världens sötaste döskallemössa =) Måste lägga upp bilder på den men glömde kameran hos mamma.

Imorgon blir det pump på korpen för första gången på fyra år :) Ska bli kul.

Ikväll har Edwin fått plommonpure i gröten då han är lite trög i magen, hoppas det blir bättre. Nu sussar han gott i sängen och sover förhoppningsvis hela natten utan att äta, han har ju gjort det en vecka nu ungefär.




Måste få tipsa om denna parfym, Lacoste Inspiration. Luktar jätte gott.





Kommentarer
Postat av: Sandra Lagerskog

Ja, det är ju det där med föräldrapenningen. Man önskar ju att dagarna kunde räcka hur länge som helst. Jag ska börja jobba lite smått nu, men bara ca 1 dag i veckan. Sen när Freja fyller 1 och man måste ta ut 5 dagar per vecka, tänkte jag jobba 2 dagar i veckan och bara ta ut 3 dagar föräldrapenning. Då räcker ju dagarna lite längre i alla fall. Vilken förskola tänker ni söka in Edwin på?? Vi ska söka på Västermalm. Melvin går ju där så det känns ju ganska självklart.

2010-01-18 @ 22:37:55
URL: http://www.omalltolitetill.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hade gärna följt med på korpen imorgon, men har fått natt jobb, så börjar 21 o jag brukar försöka sova en stund innan.. ska du dit något mer pass i veckan ? :)

2010-01-19 @ 14:37:13
URL: http://jennylundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0