Bildtajm



Nya hyllan.



Nya kökslampan.



Nya fönsterlamporna.



Edwin och Isabelle.





Lite putt? :)



Okej arg...



Som vanligt igen :)

Nu har jag bjudit på lite bilder. Ska även svara på Jessicas fråga om hur jag gått till väga för att gå ner 6 kg.
För det första så finns det bara ett sätt att tappa i vikt, du måste göra dig av med fler kcal än du tar in. Alltså är det ganska "enkelt" om man tar det matematiskt. Men sen kan andra faktorer spela in som försvårar viljan/motivationen att lyckas. Jag är för den sunda stilen, att äta vanlig mat regelbundet, motionera/träna och undvika söta saker mitt i veckan. MEN, som Tony Irving säger, för att snabbt tappa i vikt och för att nå sin idealvikt snabbare så kan man få ta till andra knep innan man sen går tillbaka till den sunda livsstilen. Jag har alltså använt mig av att byta ut frukost och lunch med en nutrillett-shake. Till middag har jag ätit vanlig mat och sedan tränat på kvällen. Jag har inte ätit ett enda sockerkorn under veckan men unnat mig fredagsmys på helgen.
Men som jag nämnt tidigare, det bästa i längden för kropp och själ är en sund livsstil med frukt och grönt, vanlig husmanskost och träning på det. Hoppas du fick svar på din fråga :)



Kommentarer
Postat av: jessica

Tack för ditt svar! =) Man kanske måste köra en lite "hårdare" metod i början för att lossa på det hela och göra en ordentlig start.. Återigen så har ni jätte fint hemma =)

2010-07-03 @ 08:43:15
Postat av: Leia

härliga bilder:)

2010-07-12 @ 18:48:54
URL: http://novembervind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0