9 månader!

Jo det är sant, min lilla kille har hunnit bli nio månader. Han är snart ett år, vars har tiden tagit vägen? Den har flygit fram. Det hinner hända så otroligt mycket på så kort tid, det är inte länge sen han såg världen för första gången, bara låg där och tittade. Och nu, full av energi och vilja.









Idag har jag, samme, edwin och maria varit in till boden en sväng. Vi skulle titta på en ny, mindre tv-bänk. Vi hittade några alternativ men det var beställningsvara. Vi vill inte ha en blank möbel, vi är mer för mattsvart. Vi ska mäta och fundera en stund till innan vi bestämmer oss.

Idag hittade jag äntligen mitt tyg till köksgardinerna. Helt plötsligt, från ingenstans när jag entrade Ohlssons tyger hängde dom där, som gjorda för mig. Och som jag letat, ända sen i höstas utan att finna något av intresse. Men äntligen, äntligen hade jag funnit dom. Tack mamma för att du hjälpt mig att sy upp dem, utan dig hade det inte blivit en enda gardinkappa :) Bilder på dem kommer som sagt senare.

Nu ska jag sova!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Att han redan blivit nio månader ! fort tiden går!! Jaa visst är det? Jag ser han ju varje dag, så de är kul att ha gamla bilder att jämföra med :) De är ju bara höra av dig om du har tid / lust för prommenad i veckan ! Kram

2010-05-25 @ 09:03:50
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Zara

Guuud, så fina bilder!:) Hjärtat smälter!

2010-05-27 @ 08:55:58
URL: http://zaraaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack så jätte mycket Sara !! :D Känns så sjukt bra att jag tagit mig så här långt:) Just nu är jag ganska förkyld, så jag har inte tränat något på en vecka.. :( Men de är på tillbaka gång, så jag hoppas att jag kan komma igång till veckan :) Klart vi ska hinna med prommenader o så vill jag ju gärna se erat nya kryp in :D Hoppas att allt är bra ! Kramar

2010-06-01 @ 18:22:57
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Liinda - mamma till anton

åh, lät intressant. kan du lägga ut ett kort på de?? :) vad fina kort på lillkillen :)

2010-06-02 @ 11:02:41
URL: http://livetmedminfamilj.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hej! Och tack än en gång :) Det är mycket spännande!!! Vad kul att höra en så positiv tanke om förlossningen....nu känner jag mej ännu lugnare :) Har ni hunnit flytta in i lägenheten än?!

Och vilket litet charmtroll han är Edwin =) Såå söt!! Kram kram

2010-06-03 @ 00:19:30
URL: http://kritsky.blogg.se/
Postat av: Liinda - mamma till anton

lägg gärna ut så ja får se om de är nåt ja är ute efter :) hade varit snällt.

2010-06-03 @ 19:01:53
URL: http://livetmedminfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0