Höstgardiner

Jag letar och letar efter några snygga höstgardiner till vardagsrummet, men det finns verkligen inga fina att få tag i. Panelgardiner känns helt plötsligt (eller det har det gjort länge) så tråkigt. Och det finns bara fula, tråkiga mönster. Jag ser framför mig hur mina gardiner ska se ut, både i färg och form, men dom finns lixom inte. Jag har inte tänkt sy gardiner till vardagsrummet, jag håller hoppet uppe om att en vacker dag hitta mig ett par nya. Är det någon som vet någon sida på internet som säljer fina gardiner? Kanske finns det någon sida jag inte varit in på :)

Igår var vi till Luleå och grattade Pelle. Edwins kusin är så busigt skön, och man ser på henne att hon vet att hon är äldre än Edwin, och det ser så himla gulligt ut :) När vi mötte upp dem på stan så tog de varandras händer när dom åkte sida vid sida i deras vagnar. 

Idag har jag och Edwin sett samme spela match, men bara en halvlek för Edwin blev less. Sen drog vi till mor och far där vi åt saltströmming. Det är så gott, med mjukt tunnbröd och smör till. 

Imorgon är det en ny vecka igen. Samme har hunnit gå en vecka på sunderby sjukhus där han praktiserar på neurologen. Tiden har verkligen gått fort, tänk att han snart är sjukgymnast.   

Vet inte om jag nämnde det i något tidigare blogginlägg, men nu har Edwin iaf fått tid i piteå på barn. Så vi ska dit för att träffa läkare och sjukgymnast som är specialister innom området. Dom kommer ge tips på träning och se hur Edwin rör sig. Han har börjat krypa jätte bra nu, och kommer upp på alla fyra. Visar även tendenser till att börja ställa sig upp.  Så det känns skönt. Han kommer börja gå en vacker dag, men kommer behöva mera tid på sig helt enkelt.

På onsdag till veckan är det sista träffen med mammagruppen, eller föräldrautbildningen. Länge sedan man träffade alla så det ska bli roligt att se hur stora barnen har blivit.

Just det, en fråga till er som läser min blogg och är förälder: När började era barn att äta välling? Och i sånna fall hur ofta om dagarna/nätterna? Min Edwin äter morgon,kväll och tyvärr fortfarande en gång på natten.



Kommentarer
Postat av: Sandra Lagerskog

Hej!

Vad bra att ni ska få komma på barn i Piteå med Edwin. Dom har säkert en massa bra tips att ge er! Men som du säger, så kommer Edwin förstås att lära sig gå en vacker dag... tiden får utvisa när han är redo för det.



Både Melvin och Freja började äta välling när dom var ca 8-9 månader. Bägge har bara ätit det på kvällen och sen ätit gröt på morgonen. Oftast i alla fall. Freja är lite dålig på att dricka så nu under sommaren har hon fått äta välling på morgonen också så vi har vetat att hon fått i sig mer vätska. Kommer inte ihåg när Melvin slutade med välling på natten, men Freja var nog kring 1 år ungefär när hon slutade äta på natten. Hon vaknar ju fortfarande varje natt, men vi ger henne inte välling för hon somnar om ändå.

2010-09-05 @ 23:15:46
URL: http://www.omalltolitetill.blogspot.com
Postat av: Zara

Bella äter också välling morgon, kväll och en gång på natten. Hon började med det när hon var kring året. Innan åt hon bara morgon och kväll, men hon vaknar vrålhungrig, äter och sen somnar hon om direkt. Det känns inte så jobbigt då hon knappt är vaken, så hon får äta sin nattmat i lugn och ro:)

2010-09-15 @ 20:36:19
URL: http://zaraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0