Hubbabubba

Idag blev det inget dagis, Edwin har inte blivit kvitt förkylningen och har haft lite feber i helgen. Men imorgon ska vi dit, eller han, jag ska på byn och försöka tänka på annat under tiden. Hämtar honom lite före tolv för då vi drar vidare till ugglan på varmvattenbadet. Vi kommer inte att bada, vill inte riksera att förkylningen blir värre. Men vi ska dit och säga hej till sjukgymnasten och få se vad dom gör för något.

Ikväll var vi förbi Jenny och Chrille en sväng. Edwin var inte på det bästa humöret, jätte trött och därmed gnällig och ledsen. Han somnade direkt vi kom hem. Dom hade fått det så fint hemma och kommer få det ännu finare då allt är klart.

Var och handlade på konsum idag och köpte hubbabubba. Minns ni när man var liten och tuggade på dessa stora fyrkanter som knappt rymdes i munnen. Och då man var överlycklig när man lyckats blåsa en jättebubbla. Hubbabubba är underskattat.

Idag har jag hunnit sola. Men bara åtta minuter, ljushyad som man är får man ta det vääldigt försiktigt. Tanken är att ni så småningom inte ska bli bländad när ni ser mig på byn.

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0