Önskar...

...alla mina läsare ett Gott Nytt År! Nyårsafton firade jag på jobbet vid tolvslaget. Oj vad det sköts raketer! Det ser väldigt vackert ut om man kikar ut från fönstret. Undrar vad detta år har att erbjuda. Jag längtar redan till sommaren, semester med familjen, och det bästa av allt, en liten son som ska få fara till Lycksele. Vi ska bo på hotell och bara mysa på! Kan tänka mig att Edwin kommer älska att se på djuren. Shopping och god mat kommer nog också att stå på schemat. Oj vad jag började längta massor nu! Men tiden den går fort, kan inte fatta att Edwin blir 1 1/2 år den 22:a februari. Min lilla kille, han är bara för härlig. Vet ni vad hans första ord blev förutom mamma,pappa och titta där? GARAGET! :) Han är helt galen i mormor och morfars garage. Så fort vi kommer dit pekar han och säger "gggarajet" Han har varit ett riktigt busfrö dom här dagarna, det skiner bus och glädje i hans mörka vackra ögon.

Igår innan jag begav mig mot jobbet så åt vi god mat hos mamma och pappa, alltså en väldigt lugn kväll.
Tacos stod på meyn, och det var gott efter all denna julmat!
Bilder på min nyårskille kommer senare.

I veckan hade jag tänkt fara på Leos Lekland med Edwin, var även sugen att dra till boden för att bada. Vi får se vad vi hinner och inte. Dagis är som sagt inte öppet än och samme har inte börjat om skolan så det gäller att passa på.

Idag har jag bakat morotskakorna klara inför sambons 25-årsdag! Hoppas att dom kommer smaka. Det är iaf ett säkert kort dessa morotskakor, jag älskar dom!

Den 7:e januari kommer denna skönhet hem till oss:



ODDA byrå, från Ikea.

Den kommer få sin plats i vardagsrummet. Skulle verkligen vilja ha en av lamporna på denna byrå som jag visade tidigare.
Måste bara bestämma mig för vilken av dem först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0