En dag på stranden

Ikväll går jag på mitt sista nattpass för den här helgen. Veckan som varit med inskolning har gått över förväntan, alltså riktigt bra! Det känns som en bra start på denna höst, inga tårar utan glädje och nyfikenhet på nya "Kojan"
Att en sådan sak kan värma så gott innombords...
 
I fredags var det dags för motorisk bedömning på barn i Piteå och det gick bra! Edwin tyckte det var roligt och tog det mesta som en massa roliga lekar. Kasta boll, springa,gå baklänges,rita,bygga klossar,stå på ett ben, hoppa och springa fort mm. En rolig och intressant dag. Nu är det däremot ganska så säkert att E behöver få sig ett par gjutna sulor efter hans små fötter. Inte konstigt att man inte har samma balans, gång eller springstil som ett "vanligt barn" när fötterna, lederna är så pass överrörliga. Det känns bra att få träffa ortopedläkaren och få detta gjort, kan ju faktiskt komma att göra en enorm skillnad. Barn utvecklas mycket genom lek och rörelse så detta är verkligen en viktig milstolpe för lille E, att faktiskt få fötterna att luta åt rätt håll. Det ser ju faktiskt ut att göra ont, men än så länge är han så pass lätt för att felbelastningen ska vara skadligt för lederna, men det är viktigt att göra något åt det och inte vänta för länge. Till veckan blir det ytterligare ett besök på sjukhuset men den här gången i Sunderbyn. Röntgen av höft och som sagt träff med ortopeden.
 
Idag har verkligen varit en kanondag med riktig sommarvärme.
Vi packade därför väskan med lite gosaker och drog till korsträsk badstrand.
Det var verkligen härligt och vilket fint ställe, jag har tidigare bara varit till Lillstand eller Pålträsk men det här var minst lika bra om inte bättre.
Hör kommer lite sköna sommarbilder på min älskade Edwin.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: farmor

så härliga bilder på en härlig killle.

2012-08-15 @ 08:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0