Kylan...

...kom tillslut och det känns på vartenda hudparti jag äger och har. Barnolja och en fet hudkräm på det är vad som behövs.
 
Tänk att nu är vi inne i december och det betyder att julen närmar sig med stormsteg. Köttbullar,sillsallad,julmust och en massa knäck. Men det bästa av allt, att få vara ledig och umgås med familjen. När sedan julen och allt vad det innebär är över så är det inte länge kvar till vi får nycklarna till vårat hus. Vi har varit där några gånger och efter varje "besök" känns det mer och mer rätt. Där ska vi bo, sitta ute på sommaren, klippa våran gräsmatta, plantera våra  blommor i rabatterna osv! Känns underbart. Och att äntligen få en tvättstuga på samma plan som allt annat känns helt fantastiskt.
 
Imorgon vankas dag 1 av 2 jobbardagar för denna vecka. Hoppas på mildare väder till helgen och att våran nya sittvagn har hunnit anlända.
Kanske en tripp till Leos lekland blir aktuellt, ja iaf om vi frågar Edwin.
 
 
 
 
Vi kör vidare med Brio!
Här se du Brio race!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Evelina

Emma har denna vagn åt Minnah och är jättenöjd! Den verkar vara lätt och smidig.

Nä visst är det sjukt. Att dom skapar ett problem av något som inte är ett problem. Att ens tanken kommit upp. Och att ta bort pepparkaksgubbar ser jag mer rasistiskt än att ha dom med.

2012-12-12 @ 09:56:00
URL: http://Loon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0